Memphis baalt na cruciale misser: "Het kan helaas gebeuren"

11 juni 2022, 23:30

Memphis Depay baalt als een stekker dat hij Oranje niet heeft kunnen helpen aan drie punten tegen Polen. De aanvoerder kreeg in de slotfase vanaf de strafschopstip een uitgelezen mogelijkheid om de winnende treffer binnen te schieten. Zijn strafschop ging er echter niet in.

"Dat kan helaas gebeuren", vertelde de captain direct na afloop van de wedstrijd voor de camera van de NOS. "Je hebt de winnende op je voet en dan maak je hem niet. Daar is geen reden voor. Ik train erop en vaak genoeg schiet ik ze er wel in. Deze moet er gewoon in en dan winnen we deze wedstrijd." Uiteindelijk bleef Oranje dus steken op een teleurstellend gelijkspel.

"Dit voelt zeker als een nederlaag. Het was een lastige wedstrijd, Polen zakte in. Dan komen ze op voorsprong en gaan ze met tien man achter de bal. We wisten al dat dat moeilijk zou worden. Maar het voelt als een nederlaag, zeker omdat we de kansen kregen om deze wedstrijd alsnog gewoon te winnen", aldus Memphis, die bij afwezigheid van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum de aanvoerdersband droeg.

Toch was de aanvaller van FC Barcelona na het treffen met Polen ook trots op zijn ploeg, die na de thee karakter toonde. "In de tweede helft hebben we vechtlust laten zien. We kwamen 0-2 achter en binnen een paar minuten stond het weer 2-2. We blijven altijd in onszelf geloven, maar vandaag was het erg moeizaam. We hebben helaas niet gewonnen en nu moeten we verder."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen