Mail Ten Hag naar spelersgroep Manchester United lekt uit

12 juni 2022, 11:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft zijn verwachtingen voor het komende seizoen gedeeld met de spelers van Manchester United. De nieuwe manager van The Red Devils heeft een mail gestuurd naar zijn spelersgroep, waarin hij enkele interessante dingen deelde. Hij zou onder meer hebben geschreven dat hij alleen het allerbeste accepteert tijdens ambtstermijn bij The Theatre of Dreams.

De mail is via een bron in handen gekomen van boulevardkrant The Sun, dat een samenvatting gaf van de uitgelekte woorden van Ten Hag. 'Er stond onder meer in dat voetbal een teamspel is en dat geen enkel individu belangrijker is dan het team. De nadruk ligt helemaal op het team, ondanks het feit dat United sterren van wereldklasse in de selectie heeft. Ten Hag wil dat de spelers met een hogere intensiteit trainen, zodat elke trainingssessie als een wedstrijd wordt', wordt samengevat in het Engelse medium.

'De spelers is eveneens verteld dat hun conditie beter zal zijn dat het ooit is geweest en dat als ze Ten Hag blijven steunen, het goed komt. Maar als dat niet het geval is, dan vliegen ze er meteen uit. De spelers worden gedrild tot het goed gaat en wie niet mee wil, wordt vervangen door jonge talenten', zou ook de bottom line van een gedeelte in de mail zijn. 

Lees ook: 'Frenkie de Jong staat open voor transfer naar Manchester United'

Ten Hag heeft met zijn mail de verwachtingen willen verhogen van zijn selectie en wil ze klaarstomen voor het nieuwe seizoen. Daar zijn nog wel flink wat aankopen voor nodig, onder meer Frenkie de Jong en Pau Torres staan hoog op het wensenlijstje van de coach. Tot dusver vertrokken er met Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata, Edinson Cavani en Nemanja Matic alleen nog maar spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalxpert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Net zoals Louis van gaal zal ten hag erachter komen dat soms spelers groter zijn dan de trainer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen