Janssen vormt in Oranje-basis vermoedelijk opmerkelijk koppel

12 juni 2022, 15:51

Het heeft er alle schijn van dat Vincent Janssen tijdens de laatste Nations League-wedstrijd in de basis start. De aanvaller zat tegen Polen nog niet bij de selectie, maar op basis van de zondagtraining – waarin hij een uitstekende indruk maakte – kan hij weleens aan de aftrap verschijnen tegen Wales. 

Dat schrijven de belangrijke Oranje-watchers althans. Louis van Gaal kiest mogelijk voor een opmerkelijke partner voorin voor Janssen: Noa Lang staat hem naar alle waarschijnlijkheid bij in de aanval tegen Wales. De bondscoach had na de training namelijk een lang gesprek met beide aanvallers, waaruit onder meer bleek dat een basisplek voor het duo waarschijnlijk is.

Lang speelde het heenduel tegen Wales ook vanaf de aftrap: eerst als basisspeler en later als nummer tien. Voor Janssen zal het zijn eerste interland worden, aangezien hij na zijn bruiloft later aansloot. Tegen Wales moest hij eerst optrainen en zaterdagavond tegen Polen zat de aanvaller, overigens ook samen met Lang, op de tribune. 

Lees ookVan Gaal waarschuwt Danjuma en noemt Bergwijn 'godsgeschenk'

Cillessen ook op het veld

Verder was er goed nieuws uit de ziekenboeg wat betreft Jasper Cillessen. De keeper had een kneuzing opgelopen en kon om die reden niet spelen tegen Polen (2-2). Een dag na dat duel stond de keeper alweer op het trainingsveld en de verwachting is dat ook hij tegen Wales fit genoeg is om weer minuten te maken en dan ook onder de lat zal staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen