Van der Vaart is overtuigd: "Hij moet absoluut mee naar Qatar"

14 juni 2022 – Vincent Janssen en Noa Lang hebben in de eerste helft tegen Wales een uitstekende indruk gemaakt op Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. Janssen speelt dinsdagavond zijn eerste interland sinds 2017 en was bij zowel de 1-0 van Lang als de 2-0 van Cody Gakpo direct betrokken.

Van der Vaart is overtuigd: "Hij moet absoluut mee naar Qatar"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Hij is op dit moment geslaagd", concludeert Van Hooijdonk halverwege de wedstrijd in de studio van de NOS. "Hij had het in het begin vrij lastig. Het was een beetje onwennig, maar hij straalde gretigheid uit. Hij is aanspeelbaar - daarin heeft hij weinig steekjes laten vallen -, balvast en behoudt het overzicht. We moeten nog zien wat er in de tweede helft gaat gebeuren, maar ik vind dat hij een goede indruk maakt. Zo zie je maar: spits zijn verleer je niet."

Ook Lang wordt uitgelicht door presentator Tom Egbers en de voormalig voetballers. "Ik vind dat hij heel slecht begon, maar hij gaat er wel voor", begint Van der Vaart. "Hij kent totaal geen angst. Bij de 1-0 draait hij fantastisch om zijn as en schiet hij heel kort binnen. Daarna ging hij pas echt heel goed spelen en dan zie je ook meteen alle kwaliteiten die van hem afdruipen. Als je dit soort spelers op de bank kunt hebben op het WK, dan is dat natuurlijk heerlijk. We gaan ons nog doodergeren aan hem, maar hij moet absoluut mee naar Qatar."

Oranje staat halverwege de wedstrijd met 2-1 voor tegen Wales. Lang opende met een venijnig schot de score, waarna Gakpo de marge verdubbelde. De Welshmen deden vervolgens via Brennan Johnson wat terug.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd