Feyenoord hoopt Kökçü uit handen van Spaanse topclub te houden

15 juni 2022, 12:16   Bijgewerkt: 15 juni 2022, 12:21

Een mogelijke transfer naar Spanje lonkt voor Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü. Het Spaanse Sevilla, dat afgelopen seizoen als vierde eindigde in LaLiga, hoopt de middenvelder te contracteren. Feyenoord doet er echter alles aan om de Turks international te behouden.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908 woensdagmiddag. Volgens het medium zou Sevilla de verrichtingen van Kökçü op de voet volgen en hoopt de Spaanse club deze zomer toe te slaan. De club, waar onder meer ook Karim Rekik onder contract staat, voert momenteel overtuigende gesprekken met de spelmaker van Feyenoord.

Hoewel Feyenoord de middenvelder bij een eventuele deal voor een flink bedrag kan doorverkopen, doet de Rotterdamse club er momenteel alles aan om de 21-jarige Haarlemmer te behouden. De Stadionclub zou het contract van Kökçü willen verlengen tot en met medio 2026 en zijn brutosalaris daarin zo goed als verdubbelen.

De reden dat Feyenoord er alles aan doet om Kökçü te behouden is dat trainer Arne Slot hem als onmisbare schakel binnen zijn ploeg ziet. Hetzelfde geldt voor buitenspeler Luis Sinisterra. Feyenoord hoopt ook zijn contract open te breken en te verlengen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen