'Chelsea hoopt Dumfries in deal van Lukaku te betrekken'

15 juni 2022, 14:08

Denzel Dumfries staat mogelijk voor een prachtige transfer naar de Premier League. De opkomende rechtsback van Internazionale staat in de concrete belangstelling van Chelsea, dat de Nederlander in de deal van Romelu Lukaku zou willen betrekken.

Dat schrijft het Italiaanse La Gazetta dello Sport. De rechtsback van het Nederlands elftal wordt al langere tijd gelinkt aan de Engelse topclub, maar volgens het medium is de interesse momenteel concreter dan het ooit geweest is. Een transfer naar Chelsea zou betekenen dat Dumfries Internazionale, dat hem vorige zomer van PSV overnam, al na één seizoen achter zich laat.

De kans is groot dat de Belgische spits Lukaku de omgekeerde weg gaat bewandelen. De fysiek sterke spits wil ontzettend graag terugkeren naar Internazionale, dat hem zou willen huren van The Blues. Chelsea hoopt Dumfries in die deal te kunnen betrekken, al geeft het Italiaanse medium aan dat de twee niet per see afhankelijk van elkaar zijn. Mocht Lukaku toch niet naar Internazionale gaan, kan Dumfries alsnog overstappen naar Stamford Bridge.

Stormachtige ontwikkeling

Dumfries heeft de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De 26-jarige rechtsback was een absolute sterkhouder bij PSV, waarna hij een transfer naar Internazionale verdiende. In Italië maakte de opkomende rechtsback dit seizoen indruk in het popualaire 3-5-2 systeem, waardoor Chelsea - dat in een zelfde soort systeem speelt -  de geboren Rotterdammer op de korrel heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen