Feyenoord zet Nederlandse toer verder en is concreet voor Brenet

16 juni 2022 – Feyenoord gaat deze zomer vermoedelijk op de Nederlandse toer. Nadat eerder Daley Sinkgraven en Bas Dost de afgelopen dagen concreet aan de Stadionclub werden gelinkt, zijn de Rotterdammers ook concreet voor Joshua Brenet (28). De back begint deze week naar alle waarschijnlijkheid overigens wel gewoon op de eerste training van FC Twente.

Feyenoord zet Nederlandse toer verder en is concreet voor Brenet

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Toch schrijft het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl donderdagochtend dat de Rotterdammers 'concreet' zijn voor zijn diensten. Volgens TC/Tubantia zou Brenet vrijdag (morgen) gewoon in Enschede op de training verschijnen, ondanks dat Feyenoord en eerder al PSV belangstelling hadden in de transfervrije verdediger. 

Brenet is gratis op te pikken, nadat zijn contract bij FC Twente na een half jaar alweer afliep. Dat hij zowel rechts- als ook links achterin uit de voeten kan, is voor de topclubs interessant. Welke keuze de voormalig speler van onder meer PSV, 1899 Hoffenheim en Vitesse gaat maken, is nog niet bekend. Wel heeft hij ook zeker een voorstel van FC Twente op zak.

Lees ookWaarom Feyenoord uitkomt bij Sinkgraven en Ekkelenkamp

Feyenoord-geruchten
Niet alleen dit drietal wordt genoemd bij Feyenoord, eerder zou Feyenoord ook belangstelling hebben (gehad) in Nederlanders Riechedly Bazoer, Jurgen Ekkelenkamp en Ian Maatsen. Het is duidelijk dat trainer Arne Slot en technisch directeur Frank Arnesen het liefst (jonge) Nederlanders binnenhalen in deze transferzomer.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd