Feyenoord zet Nederlandse toer verder en is concreet voor Brenet

16 juni 2022, 09:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat deze zomer vermoedelijk op de Nederlandse toer. Nadat eerder Daley Sinkgraven en Bas Dost de afgelopen dagen concreet aan de Stadionclub werden gelinkt, zijn de Rotterdammers ook concreet voor Joshua Brenet (28). De back begint deze week naar alle waarschijnlijkheid overigens wel gewoon op de eerste training van FC Twente.

Toch schrijft het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl donderdagochtend dat de Rotterdammers 'concreet' zijn voor zijn diensten. Volgens TC/Tubantia zou Brenet vrijdag (morgen) gewoon in Enschede op de training verschijnen, ondanks dat Feyenoord en eerder al PSV belangstelling hadden in de transfervrije verdediger. 

Brenet is gratis op te pikken, nadat zijn contract bij FC Twente na een half jaar alweer afliep. Dat hij zowel rechts- als ook links achterin uit de voeten kan, is voor de topclubs interessant. Welke keuze de voormalig speler van onder meer PSV, 1899 Hoffenheim en Vitesse gaat maken, is nog niet bekend. Wel heeft hij ook zeker een voorstel van FC Twente op zak.

Lees ookWaarom Feyenoord uitkomt bij Sinkgraven en Ekkelenkamp

Feyenoord-geruchten

Niet alleen dit drietal wordt genoemd bij Feyenoord, eerder zou Feyenoord ook belangstelling hebben (gehad) in Nederlanders Riechedly Bazoer, Jurgen Ekkelenkamp en Ian Maatsen. Het is duidelijk dat trainer Arne Slot en technisch directeur Frank Arnesen het liefst (jonge) Nederlanders binnenhalen in deze transferzomer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nederlandse toer !!,volgens mij zijn het vooral geruchten in de media . Er is nog niemand gekocht of gehuurd . En niemand uit welk kamp heeft nog iets gezegd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen