AZ kan opnieuw aanvaller slijten in Ligue 1, knieblessure Sugawara

16 juni 2022, 13:24   Bijgewerkt: 16 juni 2022, 13:34

AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal (22) staat in de belangstelling van het Franse Toulouse. De buitenspeler heeft nog maar een eenjarig contract in Alkmaar en kan mede daardoor op veel interesse rekenen. Vanuit België hebben zich namelijk ook clubs gemeld.

Dat schrijft Voetbal International. Het gepromoveerde Toulouse, bij wie Branco van den Boomen en Stijn Spierings een van de sterkhouders zijn, heeft zich bij AZ gemeld om een overeenkomst te sluiten over de transfersom. Volgens het weekblad hebben ook clubs uit België belangstelling. Hoeveel geld er op tafel moet komen voor zijn diensten, is nog niet bekend. 

Aboukhlal kwam tot 88 officiële wedstrijden in het eerste team van AZ, waarin hij twaalf goals maakte en één assist gaf. De buitenspeler kon desondanks niet een onbetwiste basisspeler worden in Alkmaar, ondanks het vertrek van onder meer Calvin Stengs, Myron Boadu (zij vertrokken ook allebei naar de Ligue 1) en in de winterstop Albert Gudmundsson.

Lees ookAZ-held Aboukhlal boos op deel eigen aanhang: "Kinderachtig"

Sugawara out

Verder kwam AZ donderdag met het bericht naar buiten dat Yukinari Sugawara de voorbereiding op het nieuwe seizoen moet missen. De rechtsback is vorige week succesvol geopereerd aan zijn knie en ligt enkele weken uit de roulatie. Door die blessure miste hij de interlands met Japan en kon hij in de slotfase niet alle wedstrijden meer spelen namens AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen