RKC-verdediger Touba heeft keuze uit twee handen vol met clubs

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 juni 2022 – RKC Waalwijk rekent voor het komende seizoen niet meer op de diensten van Ahmed Touba (24). De centrale verdediger staat in de belangstelling van bijna twee handen vol aan clubs. Met een tot 2023 lopend contract is een zomertransfer voor alle partijen de beste optie.

RKC-verdediger Touba heeft keuze uit twee handen vol met clubs

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens Voetbal International staat de international van Algerije namelijk in de belangstelling van Bayer Leverkusen, Celtic, Benfica, Olympique Marseille, Real Betis, AEK Athene, Olympiakos Piraeus, Toulouse en Angers. Touba zou zelf de voorkeur hebben om in Frankrijk, waar hij werd geboren, aan het werk te gaan. De interesse in Marseille zijn uiterst serieus zijn. 

Voor verdediger Melle Meulensteen geldt overigens hetzelfde, ook zijn contract loopt af in 2023 en kan daardoor mogelijk een zomertransfer maken. Over de belangstelling aan zijn adres is overigens weinig bekend: VI spreekt over Franse clubs – waaronder Toulouse –, maar hijzelf zou de voorkeur hebben voor een langer verblijf in Nederland.

Lees ookAZ kan opnieuw aanvaller slijten in Ligue 1, knieblessure Sugawara

Touba kwam twee jaar geleden over van Club Brugge en maakte veel indruk bij RKC Waalwijk. In totaal speelde hij 62 officiële wedstrijden voor de Eredivisie-club, waarin hij drie goals maakte en twee assists gaf. Daarvoor kwam hij uit voor Oud-Heverlee Leuven en Beroe Stara Zagora. 

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd