'Hoge vraagprijs Ajax staat terugkeer Bandé in België in de weg'

17 juni 2022, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hassane Bandé staat komend seizoen mogelijk voor een terugkeer naar België. De 23-jarige aanvaller, die het bij zijn huidige club Ajax niet gered heeft, staat namelijk in de belangstelling van Beerschot. Een akkoord is er echter nog niet, omdat de Amsterdammers naar verluidt vasthouden aan een voor de degradant te hoge vraagprijs. 

Dat schreef Het Gazet van Antwerp vrijdagochtend. Bandé zelf zou een terugkeer naar België wel zien zitten, maar is daarbij afhankelijk van Ajax. Hij ligt in Amsterdam nog een jaar vast. De Amsterdammers zouden 700.000 euro verlangen voor de international van Burkina Faso. Dat is aanzienlijk minder dan de 8,25 miljoen die het vier jaar geleden voor hem betaalde aan KV Mechelen, maar nog altijd een te hoog bedrag voor Beerschot, dat volgend seizoen uitkomt op het tweede niveau.

Mede door een zware blessure kwam Bandé in de vier jaar dat hij bij Ajax onder contract stond, nooit verder dan acht wedstrijden in het Jong-elftal. Twee keer werd hij verhuurd: in 2019/20 aan het Zwitserse FC Thun en het afgelopen anderhalf jaar aan het Kroatische NK Istra 1961. Hoewel zich daar met zeven goals en twee assists in het afgelopen seizoen eindelijk weer een beetje kon laten zien, koos de club ervoor om hem niet definitief over te nemen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

chan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

prima spits voor de subtop.ff bellen mark jan

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als 700k al teveel is..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen