Real gebruikte teksten Salah als motivatie voor finale: "Wilden hem uitlachen"

17 juni 2022 – Mohamed Salah heeft zich in de periode richting de finale van de Champions League niet populair gemaakt in Madrid. De Liverpool-ster kondigde onder meer revanche aan voor de verloren finale van 2018 en stelde dat hij blij was tegen Real te spelen, in plaats van de andere halvefinalist Manchester City. Die uitspraken hebben de Madrilenen tot op het bot gemotiveerd.

Real gebruikte teksten Salah als motivatie voor finale: "Wilden hem uitlachen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat onthulde Rodrygo in de Braziliaanse podcast Podpah. "Als iemand provoceert, wil je winnen om hem belachelijk te kunnen maken", zei hij over de uitspraken van Salah. "Op de training zeiden we voortdurend: 'kom maar Salah, kom maar'. Wij moesten winnen om hem uit te kunnen lachen."

Rodrygo was beslist niet de enige die er zo in stond. Zo kon Luka Modric het niet laten om na afloop nog een sneer aan de Egyptenaar uit te delen. "Na de wedstrijd vormden we een erehaag voor Liverpool. Salah kwam erg aangeslagen voorbij, waarop Modric zei: 'bedankt, probeer het volgende keer nog maar eens'."

Voor Salah zelf was de verloren finale van 2018 extra pijnlijk. Hij viel al na een halfuur geblesseerd uit en zag vanaf de kant hoe Real met 3-1 won. De poging tot revanche in Parijs van afgelopen seizoen mislukte: door een doelpunt van Vinícius Júnior wonnen de Madrilenen opnieuw, dit keer met 0-1. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd