Vacaturebak Eerste Divisie stroomt leeg: TOP Oss shopt bij PSV

17 juni 2022, 15:51

Het aantal trainersvacatures in de Eerste Divisie neemt met rasse schreden af. TOP Oss heeft namelijk in navolging van onder anderen NAC Breda en VVV-Venlo vrijdag Kristof Aelbrecht officieel aangesteld als de nieuwe eindverantwoordelijke. De Belg, die landgenoot Bob Peeters opvolgt, tekent tot en met 2024.

Dat heeft de club vrijdag bekend gemaakt op de eigen site. Afgelopen week werden bij Telstar (Mike Snoei), NAC Breda (Robert Molenaar) en VVV-Venlo (Rick Kruys) al de eerste trainersvacatures vervuld in de Eerste Divisie, waar ook Heracles Almelo nog altijd een trainer zoekt. Maar ook TOP OSS, waar Peeters vertrok na de terugkeer van Klaas Wels, heeft inmiddels een geschikte kandidaat gevonden.

"Hij is jong en ambitieus en enthousiast om bij onze mooie club aan de slag te gaan. Kristof heeft bovendien lang meegelopen bij een topclub en in de Eredivisie. Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen", aldus technisch directeur Wels over de van PSV overgekomen oefenmeester, die eerder ook actief was bij Fortuna Sittard. "We willen beide verzorgd, aanvallend voetbal zien, waar het plezier en de teamgeest vanaf stralen."

Lees ook: TOP laat trainer week na entree technisch directeur al vertrekken

Stadionnaam ADO Den Haag

Verder kwam er ook uit de Hofstad nieuws: ADO Den Haag heeft namelijk een nieuwe stadionnaam en wel eentje die past in het recente verleden, waar het Kyocera Stadion en Cars Jeans Stadion de revue hebben gepasseerd. Vanaf media augustus verdwijnt die laatste naam van het stadion en wordt vervangen door Bingoal Stadion, dat ook momenteel als hoofsponsor van de Belgische Eerste Divisie-club SK Lommel fungeert. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen