Bayern completeert opnieuw megadeal: Mané binnengehengeld

17 juni 2022, 16:53

De aanstaande megadeal van Sadio Mané is definitief in kannen en kruiken. De aanvaller van Liverpool gaat voor minimaal 32 miljoen euro de overstap maken naar Bayern München. Mogelijk loopt dat bedrag nog verder op, want er zijn in totaal negen miljoen euro aan bonussen te activeren.

Dat schrijven alle belangrijke transferspecialisten in Europa, onder wie Fabrizio Romano en de Duitslandspecialist Christian Falk. Liverpool verlangde in eerste instantie nog minimaal veertig miljoen euro voor de buitenspeler, die nog slechts een eenjarig contract heeft op Anfield. Bovendien stak hij zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken, wat de onderhandelingspositie van de Duitse grootmacht versterkte.

Liverpool is dus bereid mee te werken aan de overgang, mede vanwege alle diensten die Mané aan de club heeft bewezen met 120 doelpunten in 269 officiële wedstrijden, waarin hij ook nog eens 48 assists liet noteren. Het is voor Bayern München in navolging van Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui de volgende grote zomeraanwinst.

Lees ookBayern trots: "Gravenberch is een van de grootste talenten van Europa"

Mané tekent een contract tot en met 2025 in Bayern en met Darwin Nunez heeft Liverpool de opvolger al opgehaald bij Benfica. De verwachting is dat er naast de transfervrije vertrekkende Corentin Tolisso en Niklas Süle nog een aantal spelers vertrekt bij Der Rekordmeister deze zomer. Robert Lewandowski, Serge Gnabry, Marc Roca, Bouna Sarr en Eric Maxim Choupo-Moting worden om verschillende redenen aan de uitgang gelinkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen