Zorgen over transferbeleid Manchester United: 'Help Ten Hag'

17 juni 2022, 20:22   Bijgewerkt: 17 juni 2022, 20:27

Erik ten Hag heeft de eerste kritiek met Manchester United nog voor de officiële start van het nieuwe seizoen al ontvangen. Gary Neville, analist en voormalig speler van The Red Devils, maakt zich zorgen over de transferstilte rondom de Premier League-club. Dat neemt hij overigens niet zozeer de oefenmeester, als wel de technische leiding kwalijk. 

Waar Tottenham Hotspur met Yves Bissouma vrijdag al de derde zomeraanwinst presenteerde en ook Manchester City (Erling Haaland) en Liverpool (Darwin Nunez) reeds met miljoenen strooiden, is het rond Manchester United akelig stil wat inkomende transfers betreft. Alleen nam de club afscheid van een peloton selectiespelers, onder wie Paul Pogba, Juan Mata en Nemanja Matic.

Daar kwam echter nog geen enkele speler voor in de plaats en dat zorgt voor zorgen bij Neville, die min of meer de noodklok al luidt. 'Ik weet dat het nog vroeg in de transferwindow is, maar het is zorgwekkend dat Manchester United zoveel moeite heeft om transfers in orde te maken', schrijft de voormalig verdediger op zijn Twitteraccount.

Lees ook: Ten Hag laat eerste speler gaan

'De andere clubs lijken allemaal al klaar, maar Manchester United komt maar niet los op de transfermarkt. Erik ten Hag moet zijn selectie juist zo snel mogelijk op orde krijgen om het team te vormen. Als je spelers te laat binnenhaalt, wordt het alleen maar moeilijker voor hem', analiseert Neville. 'Hopelijk komen de aanwinsten snel.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen