Transferontwikkelingen bij Ajax, PSV, AZ en Feyenoord

18 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 17 juni 2022, 21:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 17 juni.

PSV komt bij volgend aanvalsdoelwit uit: Simic van RB Salzburg

PSV heeft een volgend aanvalsdoelwit in beeld gekregen. De Eindhovenaren hopen nog altijd op de komst van Luuk de Jong, maar hebben daarnaast ook Roko Simic (18) van FC Liefering in het vizier. De aanvaller maakte bij de evenknie van Jong Red Bull Salzburg afgelopen seizoen zeventien goals in 23 wedstrijden op het tweede niveau van Oostenrijk.

Brenet lijkt lichte voorkeur voor PSV boven Feyenoord te hebben

Joshua Brenet (28) kan deze zomer een transfer maken naar Feyenoord én PSV. De Rotterdammers zijn zelfs concreet voor de back, die vrijdag desondanks gewoon op de eerste training bij FC Twente op het veld stond. Ook PSV heeft belangstelling; de teller staat in totaal op zes belangstellenden. Over de Eindhovenaren sprak de achterhoedespeler vol lof.

Schreuder haalt oude bekende naar Ajax voor technische staf

Alfred Schreuder heeft de invulling van zijn technische staf voor het komende seizoen definitief rond. De nieuwe trainer van de Amsterdammers haalt Matthias Kaltenbach (37) binnen als opvolger van Winston Bogarde. Laatstgenoemde had Schreuder ondanks een aflopend contract niet meer nodig in het nieuwe seizoen.

Feyenoord gaat niet voor vertrek Sinisterra, Senesi en Malacia liggen

Feyenoord gaat niet voor een toptransfer van Luis Sinisterra, Marcos Senesi en Tyrell Malacia liggen deze zomer. Als voor een van de drie sterkhouders uit het succesvolle vorige seizoen de juiste prijs op tafel komt, dan gaat Frank Arnesen de deal rondmaken. Dat is voor Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida wel anders: dát duo wil de club dolgraag behouden.

AZ troeft sc Heerenveen en FC Groningen af in strijd om Lahdo

AZ heeft Mayckel Lahdo (19) vrijdag officieel vastgelegd voor het komende seizoen. De Alkmaarders hebben daarmee FC Groningen en sc Heerenveen, die ook belangstelling hadden voor de aanvaller, afgetroefd. Met het vijfjarige contract spreekt de club bovendien veel vertrouwen uit in de buitenspeler, die overkomt van Hammarby IF.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen