"AZ-verdediger Wijndal absoluut niet eerste keuze bij Ajax"

17 juni 2022 – Aan de komst van Owen Wijndal (22) wordt binnen Ajax sterk getwijfeld. Volgens De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zijn de Amsterdammers niet volledig overtuigd van de back van AZ. "Hij is absoluut niet de eerste keuze."

"AZ-verdediger Wijndal absoluut niet eerste keuze bij Ajax"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt de journalist tijdens de Kick-Off van het programma. "Je voelt aan alles dat Ajax niet wil. Het salaris en de transfersom is bekend en Ajax heeft dat geld liggen. Dus als Ajax hem wil binnenhalen, is het rond. Maar ze blijven twijfelen", stelt Driessen over de transferperikelen in de Johan Cruijff Arena. "Dus daar kunnen we een streep doorheen zetten."

Ook de komst van Brian Brobbey wordt besproken door Driessen, die weet dat er bijna twintig miljoen euro voor de spits op tafel moet komen. "Ik heb gehoord dat de vraagprijs van RB Leipzig 18 miljoen euro is. Dat is wel heel veel geld voor een speler die je zelf hebt laten weggaan. Hij heeft wel groeipotentie en kan ook weer geld opleveren. Maar ik zou de keuze zelf niet maken", aldus de journalist.

Lees ook: Schreuder haalt oude bekende naar Ajax voor technische staf

Bergwijn naar Ajax
De mogelijke komst van Steven Bergwijn wordt ook besproken door Driessen. Hij vindt dat Ajax zich zou moeten melden bij Tottenham Hotspur. "Bergwijn moet je halen, zolang je blijft treuzelen gaat de transfersom omhoog. Het genoemde bedrag van 25 miljoen euro komt niet van de Spurs, die hebben natuurlijk een goudmijn in handen. Hij gaat spelen op het WK en maakt een goede ontwikkeling door bij het Nederlands elftal. Als hij die ontwikkeling doorzet, kan hij ook bij Spurs in de basis komen. Dus hij is niet onder de dertig miljoen euro op te pikken." 

Reacties

Ajax

gerelateerd