Feyenoord maakt serieus werk van 'tip' van Ricky van Wolfswinkel

18 juni 2022, 08:34

Feyenoord maakt serieus werk van de komst van Mees Hilgers. De Rotterdammers willen de 21-jarige centrale verdediger van FC Twente volgens het Algemeen Dagblad 'liever vandaag dan morgen' aantrekken. Hilgers wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Zijn contract in Enschede loopt nog één jaar door, waarbij Twente de mogelijkheid heeft de overeenkomst met een extra seizoen te verlengen.

Ook het goed geïnformeerde 1908 maakt melding van de belangstelling van Feyenoord voor Hilgers. De onderhandelingen over een transfer zouden al gaande zijn, terwijl de verdediger zelf een overstap naar de Rotterdamse club wel ziet zitten. In maart reageerde Hilgers in de YouTube-show VoetbalTijd op de interesse van Feyenoord. "Natuurlijk is het mooi als zo'n grote club zo snel interesse toont. Dat laat zien dat je het goed doet. Ze zijn wel echt geïnteresseerd, dus het is afwachten wat zij willen", zei hij.

Hilgers brak afgelopen seizoen door bij Twente. Namens de club uit Enschede kwam hij het voorbije voetbaljaar tot 24 optredens in de Eredivisie, waarvan twintig als basisspeler. Volgens FootballTransfers vertegenwoordigt Hilgers een waarde van twee miljoen euro, wat een verdubbeling is ten opzichte vaan een half jaar geleden. Het is niet bekend wat Twente vraagt voor de getalenteerde verdediger en hoeveel Feyenoord maximaal wil betalen.

Dat Hilgers de potentie heeft om te slagen in de Nederlandse top, is ploeggenoot Ricky van Wolfswinkel het afgelopen jaar wel duidelijk geworden. De spits sprak zich deze week lovend uit over de verdediger. "Geloof me nou, de topclubs zitten te slapen. Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen", zei hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welcome to Feyenoord Rotterdam. Niet alleen Mees Hilgers komt naar de voetbaltempel op Rotterdam-Zuid. Hij gaat bij Feyenoord herenigd worden met zijn ex-ploeggenoten Steven Bergwijn en Joshua Brenet. Mooi hoor, prima spelers voor Feyenoord! Heb je voorkeur aan het einde van het imterview? Ja Feyenoord natuurlijk! Steven Bergwijn: https://youtu.be/vxSnVfxMqw0

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Uiteindelijk wil iedere speler voor de mooiste club van nederland spelen natuurlijk!.

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaja maar niet iedere speler kan het gewenste niveau aan. Feyenoord heeft een uitgesproken ambitie. Spelers als Steven Bergwijn, Joshua Brenet & Mees Hilgers zijn een welkome aanvulling!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen