Ex-publiekslieveling PSV wordt nog steeds herkend: "Echt uniek hier"

18 juni 2022, 18:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Balász Dzsudzsák is zijn tijd bij PSV tussen 2008 en 2011 beslist nog niet vergeten. De voormalig publiekslieveling keerde deze week even terug naar Nederland, waar hij met het mediateam van de club terugblikte op zijn tijd in Eindhoven. Dat riep bij de Hongaar direct weer mooie herinneringen op. 

"Het voelt goed om na ruim tien jaar nog steeds herkend te worden", begon Dzsudzsák. "Zelfs in het vliegtuig. Ik hoorde mensen fluisteren: 'dat is Dzsudzsák'. In Nederland spreken ze mijn naam heel anders uit, dus als ik die uitspraak hoor, weet ik dat het Nederlanders zijn die me herkennen. Het was een leuke vlucht."

Zo vroegen enkele supporters ook om een foto met de 35-jarige Hongaar. "Ze hebben zoveel respect voor me. Daarom vind ik het zo leuk. Ik barst van de positieve energie, want het is echt uniek hoe ik hier behandeld ben. Ik ben zo trots dat ik kan zeggen dat ik voor PSV heb gespeeld."

Nog steeds actief

De aanvaller annex middenvelder is overigens nog altijd actief als profvoetballer. Afgelopen seizoen speelde hij voor het Hongaarse Debrecen, de ploeg die hem opleidde voor hij in 2008 naar Nederland verhuisde. Nadat hij voor PSV 156 wedstrijden had gespeeld, 54 goals had gemaakt en vijftig assists had geleverd, speelde hij nog voor Anzji Machatsjkala, Dinamo Moskou, Bursaspor, Al-Wahda, Ittihad Kalba en Al-Ain. Komende zomer is de Hongaar weer transfervrij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jailhouserockert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vind je het gek, met zo'n neus. Die herken je uit duizenden

Boaz06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geweldige speler, met dat heerlijke doelpunt tegen Ajax 😃

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft misschien met de Hongaren te maken. Kiprich is ook nog een held.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen