Willem II wil SC Cambuur-bankzitter oplossing bieden in KKD

18 juni 2022, 21:30

Willem II staat op het punt om Nick Doodeman te verlossen van de bank van SC Cambuur. De 25-jarige rechtsbuiten ligt in Leeuwarden eigenlijk nog een jaar vast, maar is dicht bij een overstap naar de gedegradeerde Tilburgse club.

Dat meldde zowel het Brabants Dagblad als [a,https://www.vi.nl/nieuws/cambuur-reserve-doodeman-blaast-carriere-in-kkd-nieuw-leven-in,_blank,Voetbal International] zaterdagavond. Volgens het laatstgenoemde medium moeten enkel de laatste plooien nog worden gladgestreken. Doodeman wordt na Erik Schouten de tweede speler die deze zomer Cambuur verruilt voor Willem II.

Cambuur zou bereid zijn om mee te werken aan het vertrek van Doodeman, gezien zijn huidige situatie. Afgelopen seizoen speelde hij bij de nummer negen van de Eredivisie slechts vijftien wedstrijden, waarvan zeven als basisspeler. Wel kwam hij daarin nog tot drie assists.

Keuken Kampioen Divisie

Doodeman zal dus terugkeren naar de Keuken Kampioen Divisie, waar hij in het verleden een stuk succesvoller was. Cambuur nam hem over na meerdere goede seizoenen bij FC Volendam en ook in zijn eerste halfjaar in Leeuwarden (voor de promotie) was hij nog basisspeler. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen