Willem II wil SC Cambuur-bankzitter oplossing bieden in KKD

18 juni 2022 – Willem II staat op het punt om Nick Doodeman te verlossen van de bank van SC Cambuur. De 25-jarige rechtsbuiten ligt in Leeuwarden eigenlijk nog een jaar vast, maar is dicht bij een overstap naar de gedegradeerde Tilburgse club.

Willem II wil SC Cambuur-bankzitter oplossing bieden in KKD

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldde zowel het Brabants Dagblad als Voetbal International zaterdagavond. Volgens het laatstgenoemde medium moeten enkel de laatste plooien nog worden gladgestreken. Doodeman wordt na Erik Schouten de tweede speler die deze zomer Cambuur verruilt voor Willem II.

Cambuur zou bereid zijn om mee te werken aan het vertrek van Doodeman, gezien zijn huidige situatie. Afgelopen seizoen speelde hij bij de nummer negen van de Eredivisie slechts vijftien wedstrijden, waarvan zeven als basisspeler. Wel kwam hij daarin nog tot drie assists.

Keuken Kampioen Divisie
Doodeman zal dus terugkeren naar de Keuken Kampioen Divisie, waar hij in het verleden een stuk succesvoller was. Cambuur nam hem over na meerdere goede seizoenen bij FC Volendam en ook in zijn eerste halfjaar in Leeuwarden (voor de promotie) was hij nog basisspeler. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd