Van Gaal enige reden dat Timber toch bij Ajax blijft

20 juni 2022, 08:46

Jurriën Timber leek heel lang op weg naar Manchester United, maar door bondscoach Louis van Gaal lijkt er een streep te gaan door de zomerse overgang. Tijdens het trainingskamp van het Nederlands elftal zou de oefenmeester in de afgelopen twee weken een overgang naar de Premier League-club sterk hebben afgeraden.

Dat vertelt De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan in de uitzending van Sky Sports. Twee weken geleden kwam de zaakwaarnemer van Timber over naar Engeland en leek de deal in kannen en kruiken. Geld was het probleem niet en Timber wilde zelf ook het pad van Erik ten Hag volgen, totdat hij zich bij het Nederlands elftal meldde.

Van Gaal zou hem daar hebben verteld dat zijn WK-kansen enorm zouden slinken als hij de overstap naar Manchester United maakt. "Timber is duidelijk gemaakt dat als hij niet elke week speelt, dat hij vermoedelijk niet meegaat naar Qatar. En het WK is al in november", legt de journalist de keuze van de verdediger uit. Inmiddels zou hij de boodschap ook hebben overgebracht aan zijn oude trainer. 

Lees ook: 'Man United baalt: Timber verkiest Ajax boven reünie met Ten Hag'

De plannen van Ten Hag zijn dat Timber rustig gebracht zou worden, omdat er met Harry Maguire en Raphaël Varane veel concurrentie is bij Manchester United. Bovendien zou Ajax hebben aangegeven dat als Timber blijft, dat ze zijn contract flink opwaarderen en gaan verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen