'Marcelo en Alves kunnen samenspelen bij Spaanse promovendus'

19 juni 2022, 15:52

Een bijzonder transfergerucht uit Spanje: het gepromoveerde Real Valladolid wil de transfervrije Dani Alves (39) en Marcelo (34) samenbrengen in het clubvoetbal. De twee Brazilianen hebben een aflopend contract en kunnen op die manier behouden blijven voor La Liga.

Dat uitgerekend Real Valladolid interesse toont in de Brazilianen is overigens niet vreemd, want president van de club is voormalig PSV-spits Ronaldo Luís Nazário de Lima. Volgens het Braziliaanse medium UOL Esporte heeft niet trainer Pacheta de verdedigers meteen op het wensenlijstje gezet, maar komt het idee uit de koker van de preses.

Ronaldo zou zowel sportief- als ook marketingtechnisch kansen zien met het binnenhalen van Marcelo en Alves, die beiden met een verzekering op een basisplaats bij Real Valladolid in beeld blijven bij de Braziliaanse bondscoach voor het WK in Qatar. Alves gaf bij zijn vertrek bij FC Barcelona in elk geval al aan graag in Europa te willen blijven spelen.

Lees ook: Barça en Alves bevestigen: 'Tijd van afscheid is aangebroken'

Of de komst van de routiniers ook financieel haalbaar is voor de naar La Liga gepromoveerde club, is moeilijk te zeggen en zal ook afhangen in hoeverre de voetballers bereid zijn om salaris in te leveren. Tot dusver werd Monchu al overgenomen met het oog op volgend seizoen: hij komt over van Granada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen