'Barcelona geeft strijd om Lewa niet op; club moet eerst verkopen'

20 juni 2022, 23:44

FC Barcelona hoopt zich nog altijd te versterken met Robert Lewandowksi. De grootmacht uit Catalonië wil de doelpuntenmachine graag overnemen van Bayern München. De spits wil zelf graag beginnen aan een nieuw avontuur, terwijl zijn Duitse werkgever een transfer eigenlijk niet ziet zitten.

Volgens het Spaanse medium Marca blijft Lewandowski het grootste transferdoelwit van Barcelona. De club zou naar verluidt dertig miljoen euro over hebben voor de Pool, die nog tot medio 2023 vastligt in de Allianz Arena. Bayern wil op zijn beurt veel meer verdienen aan de routinier. In Beieren denkt men meer aan een bedrag dat in de buurt van vijftig miljoen euro komt.

Daarnaast is de financiële situatie van Bayern dermate goed dat de club eigenlijk niet hoeft te verkopen. Ook wil Der Rekordmeister liever niet dat een belangrijke speler naar een Europese concurrent vertrekt. De gesprekken tussen beide clubs zullen binnenkort ongetwijfeld weer op gang komen. Barcelona lijkt echter wel eerst een aantal spelers van de hand te moeten doen.

De wens van Lewandowksi (33) is ondertussen al een tijdje duidelijk. Hij wil graag nog een nieuwe uitdaging en ziet het zeker zitten om aan de slag te gaan in het Camp Nou. De 132-voudig international van Polen speelde in zijn geboorteland bij Delta Warschau, Legia Warschau, Znicz Pruszków en Lech Pozna?. Daarna volgde in Duitsland avonturen bij Borussia Dortmund en Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen