'Inter verlost Lukaku na een seizoen opnieuw uit Premier League'

19 juni 2022, 20:35

Romelu Lukaku lijkt deze zomer zijn zin te gaan krijgen met een transfer naar Internazionale. De spits wil graag vertrekken bij Chelsea, waar hij onder manager Thomas Tuchel slechts een bijrol heeft. De onderhandelingen tussen Inter en Chelsea zijn in volle gang.

De bekende transferspecialisten Fabrizio Romano en Gianluca di Marzio melden zondagavond dat witte rook nabij is. Chelsea wil graag tien miljoen euro en wat bonussen ontvangen om Lukaku op huurbasis naar Inter te sturen. De grootmacht uit Milaan wil de ex-speler graag verlossen uit Londen, maar moet wachten op toestemming vanuit de eigenaar. Die lijkt er ergens komende week te gaan komen, zo klinkt het in Italië.

Lukaku (29) ligt bij Chelsea vast tot medio 2026, maar op dit moment is een vertrek voor beide partijen beter. De spits is ongelukkig in Londen en komt weinig aan spelen toe. Een jaar geleden betaalden The Blues nog 115 miljoen euro voor de Belg, die destijds over werd genomen van Inter. De grootmacht uit Milaan ziet Lukaku graag terugkeren en hoopt komend seizoen de titel weer af te pakken van AC Milan.

Onana en Mkhitaryan zijn onderweg

Terwijl men in Milaan vooral bezig is met Lukaku, zijn er nog twee nieuwelingen onderweg. Het was natuurlijk al een tijdje bekend dat André Onana (Ajax) en Henrikh Mkhitaryan (AS Roma) transfervrij naar het San Siro komen. Doelman Onana zou al getekend hebben en wordt naar verluidt snel gepresenteerd. Aanvaller Mkhitaryan wordt komende week medisch gekeurd en zet vervolgens zijn handtekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen