'United verlegt aandacht van Timber naar andere speler Ajax'

20 juni 2022 – Ajax heeft nooit een officieel bod van Arsenal op Lisandro Martínez ontvangen, zo bericht De Telegraaf. De Londense club was bereid dertig miljoen euro te bieden op de 24-jarige verdediger, maar droop af nadat de leiding van Ajax duidelijk maakte niet over een transfer te willen praten. Dat betekent niet per se dat Martínez in Amsterdam blijft. Er zou namelijk een andere Engelse club een bod op de verdediger voorbereiden.

'United verlegt aandacht van Timber naar andere speler Ajax'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het gaat om Manchester United, dat zijn pijlen aanvankelijk richtte op Jurriën Timber. Erik ten Hag wilde de 21-jarige verdediger graag naar zijn nieuwe club halen, maar Timber heeft er naar verluidt voor gekozen langer bij Ajax te blijven. Een mededeling van Louis van Gaal zou Timber van gedachten hebben doen veranderen. De bondscoach vertelde hem tijdens de interlandperiode dat een transfer naar Manchester United zijn WK-kansen zouden doen slinken, waarna de verdediger besloot af te zien van een toptransfer.

Maar voor Martínez lonkt die toptransfer nog wel. 'Blijkt United of het eventueel teruggekeerde Arsenal met bonussen en een percentage doorverkoop bereid veel dieper in de buidel te tasten dan The Gunners aanvankelijk van plan waren, dan is de vraag of Ajax het bedrijfseconomisch verantwoord vindt hem te houden', schrijft De Telegraaf. Ajax wees nog niet eens zo heel lang geleden een Chinees bod van 47 miljoen euro af op David Neres. De Braziliaanse aanvaller vertrok twee jaar later voor 'slechts' twaalf miljoen euro naar Shakhtar Donetsk.

Mocht Martínez daadwerkelijk de overstap naar Manchester United maken, dan wordt hij Old Trafford herenigd met Erik ten Hag. De verdediger speelde onder de Nederlandse trainer 120 officiële wedstrijden voor Ajax. Zijn contract in Amsterdam loopt nog drie jaar door, tot de zomer van 2025.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd