Vlap staat vanuit auto pers te woord: "Da's een goeie vraag"

20 juni 2022 – Michel Vlap heeft zich maandag bij RSC Anderlecht gemeld voor de eerste training van het nieuwe seizoen. De toekomst van de 25-jarige middenvelder is echter nog ongewis.

Vlap staat vanuit auto pers te woord: "Da's een goeie vraag"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vlap werd vorig jaar door Anderlecht verhuurd aan FC Twente en keerde maandag na lange tijd terug bij zijn eigenlijke werkgever. Bij aankomst op het trainingscomplex stond hij kort de aanwezige pers te worden. "Of ik bij Anderlecht blijf? Da's een goeie vraag", lachte hij vanuit zijn auto, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Twente wil Vlap graag nog een jaar huren van Anderlecht, maar de Belgische club gaat daar niet aan meewerken. 'Zijn werkgever Anderlecht wil hem niet nog een jaar verhuren aan ons. Aangezien een definitieve overname financieel niet haalbaar is, moeten we afscheid nemen. Uiteraard danken we Michel voor zijn inzet dit seizoen en wensen we hem veel succes in zijn verdere carrière', communiceerde algemeen directeur Paul van der Kraan onlangs op de clubwebsite.

Voor Vlap breekt een spannende tijd aan. Mogelijk krijgt hij een nieuwe kans bij Anderlecht, daar Felice Mazzu het stokje heeft overgenomen van de naar Burnley vertrokken Vincent Kompany. In 2019 nam de Belgische club Vlap voor acht miljoen euro over van sc Heerenveen. Bij een vertrek van de Fries wil Anderlecht ongetwijfeld een deel van de investering terugzien.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd