Van der Venne verlaat RKC voor 'niet te weigeren avontuur'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 juni 2022 – Richard van der Venne vertrekt bij RKC Waalwijk. De dertigjarige middenvelder gaat een avontuur aan dat hij naar eigen zeggen niet kan weigeren.

Van der Venne verlaat RKC voor 'niet te weigeren avontuur'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Venne heeft zijn vertrek via Instagram aangekondigd. De routinier bedankt zijn medespelers, stafleden, vrijwilligers en staf en zegt het de afgelopen twee en en half jaar naar zijn zin te hebben gehad. 'Er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen dat ik niet kan weigeren en deze wil ik met beide handen aanpakken.'

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Van der Venne ligt. Mogelijk gaat hij voor het eerst een buitenlands avontuur aan. De aanvallende middenvelder zette pas op latere leeftijd zijn eerste stappen in het profvoetbal. Via TOP Oss en Go Ahead Eagles kwam hij in januari 2020 terecht bij RKC.

Nieuwe doelman
Waar Van der Venne bij RKC vertrekt, komt Joey Kesting. De 21-jarige doelman komt transfervrij over van. PEC Zwolle. "Joey staat te boek als een keeperstalent. Hij past binnen het RKC-profiel van jonge, ambitieuze speler en hij krijgt hier komend seizoen de kans om zich verder te ontwikkelen", aldus directeur Frank van Mosselveld op de clubwebsite.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd