Nóg meer keepernieuws op komst: Benítez wordt gekeurd door PSV

21 juni 2022, 10:28

Het is niet meer de vraag óf, maar wannéér Walter Benítez zich officieel speler van PSV mag noemen. De doelman is al in Nederland en wordt momenteel zelfs gekeurd door de Eindhovenaren.

Dat vertelde Ruud van Nistelrooij maandagmiddag tijdens zijn eerste persconferentie als hoofdtrainer van PSV althans. Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat de nummer twee van Nederland in het voorbije seizoen zich gaat versterken met Benítez. De Argentijn stond in het afgelopen seizoen nog onder contract bij OGC Nice en keepte liefst 36 van de 38 wedstrijden in de Franse Ligue 1. Benítez zijn contract bij Nice loopt eind deze maand echter af, waardoor hij transfervrij op te pikken is door PSV. ''Een winnaar, een speler met karakter. Wij hebben ons huiswerk gedaan'', werd Van Nistelrooij geciteerd door Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad

Eerder deze maandag maakten de Eindhovenaren al de komst van Boy Waterman officieel. Waterman, die in het seizoen 2012/2013 al onder contract stond bij PSV, wordt de derde keeper in de selectie van Van Nistelrooij. De positie onder de lat vormde in het afgelopen seizoen een groot discussiepunt in Eindhoven. Joël Drommel maakte in de zomer van 2021 de overstap van FC Twente naar PSV, maar slaagde er niet in om een overtuigende indruk achter te laten. Schmidt verwees hem regelmatig naar de reservebank. Drommel moest in de laatste competitiewedstrijden Yvon Mvogo voor zich dulden. Mvogo keerde echter terug naar RB Leipzig. 

Lees ook: PSV haalt Waterman terug: "Hij kent de wetten van de topsport"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen