Willem II schakelt door na vertrek Köhlert en presenteert opvolger

21 juni 2022 – Willem II heeft de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Vleugelaanvaller Nick Doodeman komt de Tilburgers versterken. De aanvaller, die in de Eredivisie bij SC Cambuur weinig aan spelen toe kwam, tekent tot medio 2025 in het Koning Willem II Stadion

Willem II schakelt door na vertrek Köhlert en presenteert opvolger

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Doodeman maakte na een aantal uitstekende seizoen in dienst van FC Volendam de overstap naar Cambuur, waar hij zich voor het eerst in de Eredivisie kon laten zien. Wat de buitenspeler bij in Volendam bracht, heeft hij in Leeuwarden echter niet kunnen laten zien. Bij degradant Willem II, dat eerder ook al Erik Schouten overnam van Cambuur, hoopt de 25-jarige buitenspeler zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen.

"Ik concludeerde dat ik om aan speelminuten te komen Cambuur moest verlaten", geeft Doodeman als eerste reactie aan op de website van de Brabantse club. "De Keuken Kampioen Divisie was in mijn ogen een logische stap en het niveau om mezelf weer te laten zien. Willem II was een van de clubs die ik nog voor het contact op mijn lijstje had en de eerste club die concreet interesse toonde. Ik was heel enthousiast toen het eerste contact er was en daarna is het snel gegaan."

Uiteraard is ook technisch directeur Teun Jacobs content met de komst van de aanvaller naar Tilburg, die de naar sc Heerenveen vertrokken Mats Köhlert moet doen vergeten: "Met veel snelheid en diepgang achter de laatste linie van de tegenstander heeft Nick een speciaal wapen in huis. In de Eerste Divisie heeft hij laten zien dat hij daarmee garant staat voor goals en assists. Dat is precies wat we nodig hebben en verwachten." Na de komst van Schouten en Thibaut Lesquoy is Doodeman de derde aanwinst van Willem II.

Staf Utrecht compleet
FC Utrecht heeft de volledige technische staf voor het nieuwe seizoen compleet. In navolging van Henk Fraser hebben ook Aleksandar Rankovic, Twan Scheepers en Harald Wapenaar getekend bij de club uit de Domstad. Tegenover de komst van de nieuwe stafleden staat het vertrek van Dick Advocaat, Michael Vorm en Rick Kruys, die naar VVV-Venlo is vertrokken.


Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd