AZ reist af naar Italië en maakt werk van komst van 'dure' Odgaard

21 juni 2022, 11:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ maakt druk werk van de komst van aanvaller Jens Odgaard. De Deense aanvaller, die het afgelopen seizoen op huurbasis uitstekend presenteerde bij RKC Waalwijk, moet overkomen van het Italiaanse Sassuolo. De onderhandelingen tussen beide clubs zijn inmiddels in volle gang, waarbij de vraagprijs grofwerd rond de vier miljoen euro zou liggen.

Dat schrijft het Deense medium BT dinsdagochtend. Odgaard staat na een uitstekend seizoen bij RKC, waarvoor hij veertien keer trefzeker was, in de belangstelling van verschillende clubs. Zo zouden Besiktas, Lecce, Empoli en FC Utrecht en FC Groningen belangstelling hebben, maar heeft AZ de leiding genomen in de strijd om de handtekening van de 23-jarige voetballer.

Volgens het Deense medium is een delegatie van AZ naar Milaan afgereisd om in de Italiaanse hoofdstad te onderhandelen met de beleidsbepalers van Sassuolo. AZ zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op Odgaard, waarvan de hoogte momenteel niet bekend is. De verwachtingen is dat Sassuolo wel miljoenen euro's zal vragen voor de aanvaller.

Wijndal traint mee

Odgaard moet de derde versterking worden van AZ in deze transferperiode. De Alkmaarders legden eerder al Mees de Wit (PEC Zwolle) en Mayckel Lahdo (Hammarby IF) vast. Beide spelers staan dinsdag op het veld tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen. Ook Owen Wijndal, waarvoor veel interesse is, gewoon van de partij in Wijdewormer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen