Ultieme poging ADO en Kuyt: 'Verheijdt krijgt fantastisch aanbod'

21 juni 2022 – ADO Den Haag doet er alles aan om clubtopscorer Thomas Verheijdt te behouden. De Haagse club heeft de kopsterke spits, die er bij buitenlandse clubs zeer goed op staat, een sterk verbeterde contractaanbieding gedaan.

Ultieme poging ADO en Kuyt: 'Verheijdt krijgt fantastisch aanbod'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Omroep West. Verheydt heeft nog een doorlopend contract in Den Haag, maar kan door allerlei clausules die zijn opgenomen in zijn contract eenvoudig vertrekken. De nieuwe trainer van de club uit de Hofstad, Dirk Kuyt, gaf bij zijn aanstelling direct al aan er alles aan te gaan doen om de veel scorende aanvalsleider te behouden.

Die poging is inmiddels ondernomen door ADO Den Haag, want Verheijdt heeft een sterk verbeterde contractaanbieding ontvangen. Ingewijden van Omroep West spreken over een 'fantastische' aanbieding. Of Verheijdt in zal gaan op het aanbod van de club uit de Keuken Kampioen Divisie, is nog maar de vraag. Meerdere clubs uit het buitenland azen op de geboren Hagenees.

Naast het behouden van Verheijdt gaf Kuyt tijdens zijn presentatie ook alles op alles te zetten op Ricardo Kishna en middenelde Gregor Breinburg te behouden. Laatstgenoemde heeft inmiddels een contractaanbieding ontvangen, terwijl het houden van Kishna lastiger wordt. De buitenspeler kan rekenen op voldoende interesse.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd