Bologna meldt zich officieel bij FC Groningen voor Strand Larsen

21 juni 2022 – Het Italiaanse Bologna heeft zich officieel bij FC Groningen gemeld voor Jørgen Strand Larsen. Dat meldt Voetbal International dinsdagmiddag. Volgens het medium is een volgende miljoenendeal voor de Groningers in de maak.

Bologna meldt zich officieel bij FC Groningen voor Strand Larsen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De interesse van Bologna in de Noorse spits van FC Groningen speelt al langer. Il Corriere dello Sport schreef eerder deze maand al over interesse van de Italiaanse middenmoter in de spits van de Trots van het Noorden, maar die interesse is inmiddels zeer serieus geworden. Een concrete vraagprijs is door FC Groningen nog niet medegedeeld aan Bologna, maar de club van Oranje-international Jerdy Schouten weet wel dat het Strand Larsen alleen kan aantrekken als het de club bereid is om hem één van de duurdere spelers uit de clubhistorie te maken.

Volgens Voetbal International lijkt het een kwestie van tijd voordat Bologna een miljoenenbedrag op tafel zal gaan leggen voor de Noorse aanvalsleider, die dit seizoen tot veertien doelpunten in 32 competitiewedstrijden voor FC Groningen kwam. De Italiaanse club zou ervoor open staan om spelers in de deal met Strand Larsen te betrekken, om de transfersom op die manier lager te laten uitvallen.

Eén van de spelers die dan op de nominatie zou staan om naar de Euroborg te verkassen is uitgerekend Sydney van Hooijdonk, die het afgelopen halfjaar uitkwam voor sc Heerenveen. Hoe FC Groningen en Van Hooijdonk zelf tegenover deze constructie staan, is momenteel niet duidelijk. Zelf hebben de noorderlingen in de persoon van Oscar Vilhelmsson van IFK Göteborg al een andere kandidaat op het oog als opvolger van Strand Larsen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd