AZ vreest vertrek Taabouni en kent ambities van Wijndal

21 juni 2022 – AZ gaat de talentvolle Mohamed Taabouni zeer vermoedelijk kwijtraken. De middenvelder annex aanvaller heeft een aflopend contract in Alkmaar, maar verscheen dinsdag niet op de eerste training onder Pascal Jansen. Ook werd de toekomst van Owen Wijndal besproken.

AZ vreest vertrek Taabouni en kent ambities van Wijndal

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Op de clubsite staat de namenlijst te lezen van de mannen die dinsdag op het veld staan bij de eerste training onder Jansen en daarop ontbreekt die van Taabouni – die anders dan een aantal internationals normaliter niet later zou aansluiten bij de groepstraining. Voetbal International acht de kans groot dat hij niet meer terugkeert bij AZ.

Donderdag staat er volgens het weekblad nog wel een laatste gesprek gepland over de toekomst van Taabouni, wiens contract officieel op 1 juli is afgelopen, maar de verwachting is dat hij na dit jaar de deur achter zich dichttrekt. De Alkmaarders willen wel graag verder met Taabouni en zouden hem eventueel komend jaar willen verhuren, maar zo ver lijkt het niet te komen.

Lees ook: AZ reist af naar Italië en maakt werk van komst van 'dure' Odgaard

Toekomst Wijndal
Bij ESPN werd oefenmeester Jansen gevraagd naar de toekomst van Owijn Wijndal, die wel gewoon op de eerste training stond. "We houden heel veel van elkaar", glimlachte de coach. "Hij is een professional en is hier grootgebracht. Of ik bang ben om hem kwijt te raken? Bang niet, dat is onderdeel van onze wereld. Maar binnen de club zijn we op de hoogte van zijn ambities. We hebben Mees de Wit en Milas Kerkez aangetrokken, maar als Owen blijft, ben ik net zo blij", aldus Jansen.

Wijndal sprak zich tegenover de NOS ook uit over zijn eigen toekomst. "Ik heb mijn ambitie uitgesproken. Ik heb mijn contract verlengd en heb goede afspraken gemaakt om de club te helpen. Je weet nooit hoe het kan lopen, ik laat het rustig op me afkomen", reageerde de linksachter, die in de belangstelling staat van Ajax. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd