Tijd van 'glitter en glamour' is voorbij: PSG gaat niet voor Zidane

21 juni 2022, 20:33

Paris Saint-Germain gaat voor Christophe Galtier als nieuwe hoofdtrainer. Zinédine Zidane is volgens voorzitter Nasser Al-Khelaïfi nooit in beeld geweest bij de kampioen van Frankrijk.

Al-Khelaïfi bevestigt in een interview met Le Parisien in gesprek te zijn met OGC Nice, de huidige werkgever van Galtier. "Dat is geen geheim. Ik hoop dat we snel een akkoord bereiken, maar ik respecteer Nice en zijn president. Iedereen verdedigt zijn eigen belangen", aldus de zakenman uit Qatar.

Franse media pakten een kleine twee weken geleden uit met het nieuws dat PSG en Zidane met elkaar in gesprek waren. Volgens Al-Khelaïfi zijn die geruchten nergens op gebaseerd. "Ik hou van Zidane. Hij was een geweldige speler met uitzonderlijke kwaliteiten. Hij is ook een uitzonderlijke trainer, die al drie Champions League-titels op zak heeft. Maar we hebben nooit met hem gesproken. Noch direct, noch indirect."

Met Galtier gaat PSG voor een minder aansprekende naam dan Zidane. Misschien moeten we onze slogan (Dream Bigger) veranderen. Die is goed, maar we moeten bovenal realistisch zijn. We willen niet meer flitsend of bling bling zijn. De tijd van glitter en glamour is voorbij. We hebben de afgelopen elf jaar geweldige dingen gedaan, maar we moeten ons ieder jaar blijven afvragen hoe we vooruitgang kunnen boeken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen