Mané legt keuze uit: "Bayern speelt altijd mee voor alle prijzen"

22 juni 2022, 07:45

Sadio Mané heeft dinsdagavond voor de eerste keer gereageerd op zijn aanstaande transfer naar Bayern München. De aanvaller wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdag gepresenteerd als nieuwste aanwinst van de Duitsers. Mané laat weten dolblij te zijn met zijn nieuwe avontuur.

Mané werd dinsdag al medisch gekeurd door Bayern. Daarna werd de aanvaller al op beeld vastgelegd door meerdere Duitse media. "Toen mijn zaakwaarnemer me vertelde over de interesse van Bayern was ik meteen enthousiast", vertelde de aanwinst later in gesprek met BILD. "Ik zag mezelf hier meteen spelen. Voor mij is dit de juiste club op het juiste moment. Ik wilde alleen naar Bayern."

De dertigjarige international van Senegal speelde voor zijn periode in Liverpool ook bij FC Metz, RB Salzburg en Southampton. Nu wil hij met Bayern nieuwe prijzen op zijn erelijst zetten. "Dit is een van de grootste club van de wereld. Er wordt hier altijd voor alle prijzen gestreden. Het is voor mij een uitstekend plan om hier naartoe te komen. Dit is de enige juiste beslissing."

Liverpool ontvangt op zijn beurt 32 miljoen euro voor Mané. Dat bedrag kan door eventuele bonussen nog een stuk hoger uitpakken. De Senegalees wordt de derde aanwinst van Bayern deze zomer. De eerste twee nieuwelingen kwamen vanuit Amsterdam. Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui werden overgenomen van Ajax. Nu worden de pijlen naar verluidt gericht op Konrad Laimer, middenvelder van RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk is bayern top ,maar met 2 vingers in de neus kampioen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen