Oude bekende van Schreuder stapt definitief over naar Ajax

22 juni 2022 – Matthias Kaltenbach wordt definitief de rechterhand van Alfred Scheuder bij Ajax. 1899 Hoffenheim heeft de overgang van de 37-jarige assistent-trainer via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt.

Oude bekende van Schreuder stapt definitief over naar Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Eerder maakten Voetbal International en De Telegraaf al bekend dat Kaltenbach zou worden toegevoegd aan de technische staf van Ajax. Het nieuws is inmiddels bevestigd door Hoffenheim, waar Kaltenbach beschikte over een contract dat nog één jaar doorliep. Naar verluidt betaalt Ajax een minimale transfersom voor zijn komst.

"Ik verlaat Hoffenheim en onze fans na elf jaar met pijn in het hart", reageert Kaltenbach op zijn transfer. "Maar Ajax is niet alleen een bijzondere professionele uitdaging voor mij, het was in mijn jeugd de club die ik als fan bewonderde. Daarom ben ik Hoffenheim erg dankbaar dat mij de kans wordt gegeven om met Alfred bij Ajax te werken, bij een van de grootste clubs in Europa."

Kaltenbach is bij Ajax de opvolger van Winston Bogarde, die ondanks een doorlopend contract volgend seizoen geen deel gaat uitmaken van de technische staf van het eerste elftal. De Duitser, die bij Hoffenheim eerder onder Schreuder werkte, gaat bij Ajax een contract tekenen voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Reacties

Ajax

gerelateerd