Voorganger Van Bommel eist meer dan vijf ton van Antwerp

22 juni 2022, 21:27

De Deense voetbalcoach Brian Priske stapt naar de rechter toe. De trainer eist meer dan 500.000 euro van zijn Antwerp FC, die onder meer zijn ontslagvergoeding nog niet heeft ontvangen van de Belgische club.

Dat schrijft Het Nieuwsblad. Volgens het Belgische medium heeft Priske ervoor gekozen om naar de rechter te stappen, aangezien hij van voormalig werkgever zijn ontslagpremie, vakantiegeld en salaris van de maand mei nog niet heeft ontvangen. Ook de wedstrijdpremie van het duel met de Belgische nummer twee Union Saint-Gillis heeft de Deen nog niet gekregen.

De coach, die eind mei door de nummer vier van België op straat werd gezet, heeft de laatste weken wel geprobeerd om tot een oplossing te komen met Antwerp FC. Zo zou de voorganger van Mark van Bommel een deel van zijn ontslagpremie willen inleveren, maar is daar (vooralsnog) geen akkoord over bereikt met de beleidsbepalers van The Great Old.

Antwerp bekijkt de hele situatie door een andere bril en zou zelfs geld van de nieuwe club van Priske, Slavia Praag, willen zien. De club eiste een transfersom van de Tsjechen, omdat Antwerp vraagtekens plaatste bij het feit dat de 45-jarige Deen al zo snel na zijn ontslag een nieuwe club had gevonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen