Meijer lovend over Tannane: "Kan de top van Nederland halen"

22 juni 2022 – Het aantrekken van Oussama Tannane stemt NEC-trainer Rogier Meijer tevreden. De geboren Doetinchemmer ziet in de 28-jarige middenvelder een belangrijke speler voor zijn ploeg, die in zijn ogen in Nederland nog veel stappen kan zetten.

Meijer lovend over Tannane: "Kan de top van Nederland halen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Tannane kan zeker de top van Nederland halen", geeft Meijer tijdens de eerste training van zijn Nijmeegse formatie. "Hij is natuurlijk op het moment dat hij zijn eigen niveau haalt een buitengewoon goede speler. In balbezit kan hij wedstrijden beslissen", aldus Meijer, die net als technisch directeur veel vertrouwen in de middenvelder heeft.

Tijdens de eerste training van NEC was Tannane nog wel de opvallende afwezige. De nieuwe spits Pedro Marques was al wel te vinden op het trainingscomplex van de Nijmegenaren, maar de Marokkaanse middenvelder liet nog even op zich wachten. "Hij moet nog wat dingetjes regelen, dus hij sluit iets later aan", geeft de oefenmeester aan, die geen twijfels heeft over de fitheid van de middenvelder. "Hij zal fit zijn als wij tegen FC Twente spelen". 

Dat Tannane dinsdag door NEC gepresenteerd werd, was voor de voetbalwereld een grote verrassing. De middenvelder hoopt in Nijmegen na een lastig halfjaar in Turkije weer veel aan voetballen te komen. Eerder kwam de ervaren voetballer uit voor Vitesse, waar de verhoudingen tussen hem en de club ernstig verstoord waren. Beide partijen kozen er vervolgens voor om zijn contract te ontbinden.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd