PSV-supporters lijken terugkeer Wijnaldum te moeten vergeten

23 juni 2022 – Hoewel de PSV-supporters Georginio Wijnaldum deze zomer graag zien terugkeren in Eindhoven, lijkt het zover niet te gaan komen. De Eindhovenaren hebben weliswaar 'grote' plannen op de transfermarkt, maar een rentree van de middenvelder is niet realistisch.

PSV-supporters lijken terugkeer Wijnaldum te moeten vergeten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat verwacht het Eindhovens Dagblad althans. PSV is druk bezig de selectie te versterken en zo snel mogelijk rond te hebben, zodat het op volle sterkte kan toewerken naar de voorrondes van de Champions League. De Eindhovenaren haalden met Walter Benítez en Boy Waterman al twee keepers, terwijl Ki-Jana Hoever op het punt staat op huurbasis te worden overgenomen van Wolverhampton Wanderers. Daar zal het niet bij blijven. PSV hoopt Luuk de Jong te kunnen verleiden tot een terugkeer, heeft zich bij Shaktar Donetsk gemeld voor Marlon en ziet ook Vinicius Souza en Savinho graag naar Eindhoven komen.

Lees ook: 'PSV wil profiteren en klopt bij Shakhtar Donetsk aan voor Marlon'

'PSV houdt daarnaast met tal van andere scenario's rekening en tast voortdurend de markt af', schrijft het ED. Volgens de ochtendkrant wordt er door betrokkenen gesproken van 'grote plannen', 'waarbij hoog wordt ingezet en niet van tevoren wordt gedacht dat iets per se onhaalbaar is'. Maar van een hereniging tussen PSV en Wijnaldum lijkt het deze zomer dus niet te komen. Wijnaldum maakte vorig jaar transfervrij de overstap van Liverpool naar Paris Saint-Germain, maar die heeft, op z'n zachtst gezegd, ongelukkig uitgepakt. De middenvelder zat in Parijs vaker wel dan niet op de bank en werd onlangs niet eens opgeroepen voor het Nederlands elftal.

In Eindhoven zou Wijnaldum de noodzakelijke minuten kunnen maken en zijn goede vorm terug kunnen vinden om zijn plekje in Oranje te heroveren. Maar voor een rentree bij de nummer twee van het afgelopen seizoen in Nederland zou hij financieel wel het nodige moeten inleveren. En juist zijn loon vormt een serieus struikelblok voor PSV. 'Vanuit zijn omgeving werd eerder gemeld dat PSV te weinig van het huidige salaris van hem bij PSG kan overnemen', klinkt het bij het ED.

Reacties

PSV

gerelateerd