Warm weerzien met Wiegman voor Leeuwinnen

24 juni 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 24 juni.

Warm weerzien met Wiegman voor Leeuwinnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+


Nieuws

Ajax keert terug op trainingsveld
PSV begon afgelopen maandag al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en vandaag is het de beurt aan concurrent Ajax. Er waait een nieuwe wind over De Toekomst. Erik ten Hag is vertrokken, evenals diens assistenten Mitchell van der Gaag en Winston Bogarde. De landskampioen staat met ingang van dit seizoen onder leiding van hoofdtrainer Alfred Schreuder en assistent Matthias Kaltenbach. Schreuder en Kaltenbach werkten al samen bij Hoffenheim en staan nu voor de opdracht om Ajax nóg beter en succesvoller te maken. Het is nog wachten op de eerste aanwinsten, terwijl de internationals zich later mogen melden. Welke spelers zijn wél aanwezig tijdens de eerste veldtraining van Schreuder? 

Wedstrijden

Engeland Vrouwen - Nederland Vrouwen (21.00 uur)
Een rustige voetbalzomer? Niet als het aan de Oranjeleeuwinnen ligt. Zij zijn deze week begonnen aan hun voorbereiding op het EK in Engeland. Vijf jaar geleden kroonde Oranje zich nog tot de beste van Europa. Of de dames erin slagen om hun titel met succes te verdedigen? Dat belooft nog een hels karwei te worden. De ploeg van Mark Parsons krijgt vanavond in ieder geval de kans om zich te meten met één van de belangrijkste titelfavorieten, Engeland. De Engelse dames worden gecoacht door niemand minder dan Sarina Wiegman, die Oranje in 2017 nog naar goud loodste. Delen de Oranjeleeuwinnen Wiegman en het gastland een eerste tik uit op weg naar het eindtoernooi in de oefenpot? 

Voetbal op tv

18.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN - programma met de laatste actualiteiten in het voetbal
19.00 uur: Jonas Svensson - Strijden aan de Seyhan, ESPN - documentaire over Jonas Svensson
19.30 uur: Pure Energie Eredivisie Vrouwen: Seizoensoverzicht, ESPN - hoogtepunten seizoen in de Nederlandse vrouwencompetitie
20.20 uur: Voorbeschouwing Engeland Vrouwen-Nederland Vrouwen, ESPN - vooruitblik op dit oefenduel
21.00 uur: Engeland Vrouwen-Nederland Vrouwen, NPO3/ESPN - live verslag van dit oefenduel 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie