Aissati traint mee bij NEC: 'Vriendendienst van technisch directeur'

23 juni 2022 – Ismaïl Aissati, kennen jullie hem nog? De oud-speler van onder meer PSV en Ajax verdween de voorbije jaren van de radar, maar traint momenteel mee bij NEC om zijn conditie op peil te houden. Een contract zit er vooralsnog niet in voor Aissati.

Aissati traint mee bij NEC: 'Vriendendienst van technisch directeur'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft De Gelderlander althans. 'Het meetrainen van de 33-jarige Marokkaan is een vriendendienst van technisch directeur Ted van Leeuwen, die in het seizoen 2010-2011 met hem samenwerkte bij Vitesse', klinkt het. Aissati verdedigde in Nederland ook de kleuren van FC Twente, Ajax en Vitesse. Het voormalig toptalent speelde in het seizoen 2010-2011 op huurbasis voor Vitesse.

In het afgelopen seizoen was Aissati actief voor het Turkse Denizlispor, dat uitkomt op het tweede niveau. Hij kwam 23 keer in actie, maar wist niet te scoren. De middenvelder verzorgde daarentegen wel vier assists.

Eerder deze week baarde NEC al opzien door Oussama Tannane terug te halen naar de Eredivisie. De aanvaller verruilde Vitesse in januari nog transfervrij voor het Turkse Göztepe. Zijn avontuur in Turkije werd echter geen succes. Tannane kwam slechts vijf keer in actie.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd