'AZ lonkt naar Summerville, vertrek Reijnders onbespreekbaar'

23 juni 2022, 15:35

Crysencio Summerville vertrok in de zomer van 2020 naar Leeds United. Tot een doorbraak in Engeland is het echter nog niet gekomen. Nu lonkt voor de aanvaller een terugkeer naar Nederland. 

Summerville staat namelijk in de belangstelling van AZ. Dat meldt Fabrizio Romano althans. Summerville doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord, alvorens in de zomer van 2019 op huurbasis de overstap te maken naar ADO Den Haag. Daar maakte hij zo'n dusdanig goede indruk, dat Leeds United hem na dat seizoen naar Engeland haalde. Summerville maakte vorig jaar de stap naar de hoofdmacht, maar kwam vooralsnog pas negen keer in actie op het hoogste niveau.

Nog een seizoen zo weinig minuten maken is natuurlijk niet stimulerend voor zijn ontwikkeling. AZ zou hem een oplossing willen bieden. De nummer vijf van het afgelopen seizoen in Nederland is echter niet de enige club met interesse. Romano noemt ook Nottingham Forest, dat met ingang van volgend seizoen weer actief is in de Premier League. Leeds United houdt Summerville echter het liefst 'gewoon' binnenboord. De laagvlieger in het afgelopen seizoen zou zelfs zijn contract willen verlengen. Summerville zijn contract loopt tot de zomer van 2023.

Reijnders

Terwijl AZ de selectie zo dusdanig probeert te versterken dat er volgend seizoen weer gestreden kan worden om de bovenste drie plekken, moet het ook rekening houden met uitgaande transfers. Zo staat Tijjani Reijnders in de belangstelling van FC Twente. Volgens Tubantia hebben de Tukkers zich deze week zelfs officieel gemeld voor de middenvelder. Ze kregen vooralsnog echter nul op het rekest. Reijnders heeft bij AZ nog een contract tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen