Leegloop Ajax: Leipzig meldt zich voor Álvarez, Arsenal wil Martinez

23 juni 2022, 17:36

Ajax raakte deze zomer Noussair Mazraoui, Andre Onana en Ryan Gravenberch al kwijt en daar komt spoedig Sébastien Haller ook bij. Maar daarmee is de kous nog niet af voor trainer Alfred Schreuder, want er is ook concrete belangstelling voor middenvelder Edson Álvarez (24).

Volgens Voetbal International heeft RB Leipzig serieuze belangstelling voor de middenvelder van de Amsterdammers. Met een tot 2025 doorlopend contract moet er het juiste bedrag op tafel komen, alleen dan mag de Mexicaan mogelijk vertrekken. Voor zo'n dertig miljoen euro laat Ajax de controleur vertrekken, terwijl er ook belangstelling is uit Engeland.

En dat is anders dan afgelopen winter toen Stade Rennes serieuze belangstelling had voor Álvarez, maar de middenvelder mocht toen niet weg van destijds nog technisch directeur Marc Overmars. Ajax kocht de voetballer ooit voor vijftien miljoen euro, waardoor er nu ongeveer twee keer zo veel op tafel moet komen. Voor Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar is Álvarez een van de spelers die wel zou mogen vertrekken tegen de juiste prijs.

Lees ook: Ajax bereikt akkoord over Haller

Arsenal blijft met Martinez bezig

Uit Engeland kwam via transferspecialist Fabrizio Romano met de update dat Arsenal bezig blijft met Ajax-verdediger Lisandro Martinez. The Gunners laten linksachter Nuno Tavares mogelijk vertrekken naar Olympique Marseille op huurbasis, maar dat hangt deels ook nog af of de Argentijn ook nog naar de Premier League-club komt. Ajax wil hem alleen voor de absolute hoofdprijs laten vertrekken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen