'Feyenoord krijgt goed nieuws over permanent vertrek Bozenik'

23 juni 2022 – Feyenoord krijgt vermoedelijk binnenkort meer stootkracht op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn voor grote aankopen afhankelijk van het verkopen van spelers, onder wie Tyrell Malacia. Maar ook Róbert Bozenik (22) brengt mogelijk geld in het laadje, want Hamburger SV, Ferencvárosi TC en Sparta Praag zijn concreet voor de spits.

'Feyenoord krijgt goed nieuws over permanent vertrek Bozenik'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Eerder was er ook al bredere belangstelling voor Bozenik, die verhuurd leek te worden aan Slavia Praag. Dat veranderde toen Feyenoord hem alleen permanent wilde verkopen, want dat was financieel niet haalbaar voor de club op Tsjechië. Stadgenoot Sparta Praag kan hem wel binnenhalen, maar heeft dus concurrentie.

Een van de clubs die eveneens afgehaakt is voor Bozenik, is Legia Warschau dat eerder ook belangstelling had. Er is weliswaar een transfersom vereist om de aanvaller, maar hoe hoog het bedrag is, is niet bekend. Feyenoord heeft in 2020 nog liefst vier miljoen euro voor hem betaald aan MSK Zilina, maar hij kon nooit doorbreken in De Kuip.

Lees ook'Feyenoord laat Bozenik weer gaan en behouden Nelsson utopie'

Statistieken Bozenik
In het shirt van Feyenoord kwam de spits slechts tot 28 officiële wedstrijden, waarin hij vier doelpunten maakte en twee assists gaf. Ook verhuurperioden van de aanvaller werden geen doorslaand succes. Desondanks is er dus veel belangstelling voor de Slowaak, die ondanks het naderende vertrek van Bryan Linssen en het niet terugkeren van Cyriel Dessers geen nieuwe kans zal krijgen onder Arne Slot.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd