Eerlijke Schuurs wil speeltijd: "Anders misschien elders"

23 juni 2022 – Ajax-verdediger Perr Schuurs (22) wil komend seizoen veel speeltijd krijgen in het eerste team onder Alfred Schreuder. Als dat niet kan in de hoofdstad van Nederland, bijvoorbeeld door de concurrentie van Lisandro Martinez en Jurriën Timber, die de Amsterdammers beiden niet willen laten gaan, dan moet hij misschien verder kijken.

Eerlijke Schuurs wil speeltijd: "Anders misschien elders"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt Schuurs tijdens een interview op de eerste dag van de nieuwe voorbereiding bij Ajax. "Ik hoop dit seizoen vooral op veel speeltijd. En dat is dan een keuze die ik moet gaan maken. Als ik die hier niet krijg, dan moet het misschien elders", vertelde de verdediger voor de camera's van Ajax TV.

De Limburgse achterhoedespeler is fysiek verder helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, want hij heeft niet echt een zomerstop gehad. "Ik heb natuurlijk een blessure gehad, dus ik heb vooral veel door moeten trainen. Maar ik ben toch lekker twee weekjes weggeweest", vertelde Schuurs, die alweer aan zijn vijfde seizoen in de Johan Cruijff Arena gaat beginnen.

Lees ookPerr Schuurs kondigt allesbepalend gesprek bij Ajax aan

Pierie en Magallán bij Ajax
Niet alleen Schuurs werd gevraagd naar zijn ambities, ook de teruggekeerde Kik Pierie deelde zijn doelstellingen. "Ik heb natuurlijk een moeilijk jaar achter de rug", doelde hij op zijn rugblessure. "Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik sta er wel realistisch in: ik heb een lastig jaar gehad, dan zal ik niet zomaar vanaf het begin spelen. Dat besef ik ook wel, maar ik wil elke minuut pakken die ik kan en zoveel mogelijk ritme in wedstrijden opdoen." Concurrent Lisandro Magallán sluit ook weer aan bij de A-selectie en hoopt eveneens op een nieuwe kans, zo valt op te maken uit zijn woorden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd