Transferstorm Ajax barst los: Antony, Álvarez, Schuurs en Haller

24 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 23 juni 2022, 23:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 juni. 

Ten Hag 'pusht' komst Antony, Ajax gevraagd te luisteren naar bod

Manchester United is zeer concreet geïnteresseerd in de diensten van Ajax-aanvaller Antony. De buitenspeler staat hoog op het wensenlijstje van trainer Erik ten Hag, al is de Premier League-grootmacht niet de enige geïnteresseerde club. Vanuit de kamp van de aanvaller zou zijn gevraagd aan zijn huidige werkgever in Amsterdam om te luisteren naar het aanbod

Leegloop Ajax: Leipzig meldt zich voor Álvarez, Arsenal wil Martinez

Ajax raakte deze zomer Noussair Mazraoui, Andre Onana en Ryan Gravenberch al kwijt en daar komt spoedig Sébastien Haller ook bij. Maar daarmee is de kous nog niet af voor trainer Alfred Schreuder, want er is ook concrete belangstelling voor middenvelder Edson Álvarez (24).

Eerlijke Schuurs wil speeltijd: "Anders misschien elders"

Ajax-verdediger Perr Schuurs (22) wil komend seizoen veel speeltijd krijgen in het eerste team onder Alfred Schreuder. Als dat niet kan in de hoofdstad van Nederland, bijvoorbeeld door de concurrentie van Lisandro Martinez en Jurriën Timber, die de Amsterdammers beiden niet willen laten gaan, dan moet hij misschien verder kijken.

Transfer nu écht aanstaande: Haller meldt zich voor medische keuring

Het lijkt een kwestie van uren voordat Sébastien Haller officieel geen speler van Ajax meer is. De Frans-Ivoriaanse spits staat op het punt om een contract te tekenen bij Borussia Dortmund. Het lijkt erop dat de topscorer van Ajax in het afgelopen seizoen momenteel medisch wordt gekeurd door de Duitse topclub, die maximaal 35 miljoen euro overmaakt naar Ajax.

Feyenoord heeft 'bijzondere speler' Wieffer binnen

Feyenoord heeft na Danilo de tweede zomeraanwinst binnen: Mats Wieffer (22) maakt de overstap van Excelsior naar de grootste club uit Rotterdam. De verdedigende middenvelder wordt gezien als groot talent en werd door technisch directeur Frank Arnesen voor een langere periode al in de gaten gehouden. Hij had nog een contract voor één seizoen, maar dat is dus afgekocht.

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een stemmingsmakerij zeg. Tot nu toe zijn het niet meer dan geruchten. Ik kom juist op FC Update omdat het onzin gehalte een stuk lager is dan op bijv Voetbalprimeur of Soccernews. Laat sensatiekoppen als 'Leegloop Ajax' liever achterwegen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen