Heracles vindt drie weken na afhaken Vicens alsnog nieuwe trainer

24 juni 2022, 15:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo heeft de nieuwe hoofdtrainer zo goed als binnen. De keuze is gevallen op de 58-jarige John Lammers, die al drie seizoenen geen club meer onder zijn hoede heeft gehad. Als alles goed verloopt staat de nieuwe oefenmeester maandag tijdens de eerste training al voor de groep.

Het nieuws werd vrijdagmiddag gebracht door RTV Oost en [a,https://www.tubantia.nl/almelo/heracles-wil-john-lammers-als-nieuwe-hoofdtrainer~ade616e8/,_blank,Tubantia]. De onderhandelingen zouden in een vergevorderd stadium zijn, waardoor het dus mogelijk is dat Lammers maandag de start van de voorbereiding al meemaakt. In Almelo komt hij te werken met een oude bekende. De deze week aangestelde Hendrie Krüzen werkte als assistent bij Vitesse toen Lammers daar de belofteploeg onder zijn hoede had. 

Het trainerschap bij Jong Vitesse tussen 2014 en 2017 was voor Lammers het laatste dienstverband in Nederland. Eerder begon de oud-spits zijn trainersloopbaan bij Excelsior - eerst als assistent en later als eindverantwoordelijke - waarna hij ook een korte periode FC Eindhoven onder zijn hoede had. Zijn laatste klus was als trainer van Esbjerg, waar hij in september 2019 afzwaaide. 

Vicens

De zoektocht naar een nieuwe trainer was een moeilijke voor Heracles. Aanvankelijk stond de opvolger van de vertrekkende Frank Wormuth al klaar, in de persoon van Carlos Vicens. De assistent van Pep Guardiola bij Manchester City zag na de degradatie van de club echter toch af van zijn eerste avontuur als hoofdtrainer. Ruim drie weken later heeft Heracles dus toch een vervanger gevonden.

Lees ook: Zoektocht herstart: nieuwe coach Heracles haakt af na degradatie

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Papieren trainer. Kruzen bepaald wat er gebeurd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen