Feestavond Spitse eindigt in mineur ondanks lofzang Van Gaal

25 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 24 juni 2022, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 24 juni.

Oranje Leeuwinnen vol zorgen richting EK na Engelse afstraffing

Sherida Spitse was vrijdagavond het feestvarken bij de Oranje Leeuwinnen. Ze speelde haar tweehonderdste interland, maar na negentig minuten was er niets meer om over te lachen. De ploeg verloor met afgetekende cijfers van Engeland, terwijl de middenveldster ook nog een strafschop miste: 5-1.

Van Gaal en Sneijder lovend na prachtige mijlpaal: "Ik hou van je!"

Sherida Spitse heeft een prachtige mijlpaal bereikt. De middenveldster speelt tegen Engeland haar tweehonderdste interland voor het Nederlands elftal. Via sociale media wordt de recordinternational lovend toegesproken door Louis van Gaal en Wesley Sneijder, die de meeste duels voor de mannen speelde.

Driessen kritisch op 'H2' bij Ajax: "Dat vind ik niet de hoofdprijs"

Valentijn Driessen is kritisch op Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra, die Marc Overmars opvolgen bij Ajax. De journalist vindt dat het duo tot dusver een onvoldoende scoort. Er werden nog geen nieuwe spelers vastgelegd, terwijl Ryan Gravenberch en Sébastien Haller volgens hem niet voor de hoofdprijs zijn vertrokken uit de Johan Cruijff ArenA.

'De Ligt laat Chelsea-interesse links liggen en tekent nieuw contract'

De transfergeruchten rondom Matthijs de Ligt kunnen allemaal richting het rijk der fabelen. De verdediger werd de afgelopen dagen veelvuldig gelinkt aan Chelsea, maar hij verlengt 'gewoon' zijn contract bij Juventus.

'AC Milan wil Ziyech verlossen van reserverol: gesprekken gaande'

De Chelsea-periode van Hakim Ziyech lijkt richting het einde te gaan. De middenvelder wist in twee jaar tijd nog onomstreden te worden bij de Londense club, waardoor het geduld bij de speler en de club inmiddels op is. Mogelijk ligt zijn toekomst bij AC Milan, de topclub die de afgelopen jaren weer is opgekrabbeld in Italië.

Waarom Heerenveen of PSV kan profiteren van Strand Larsen-transfer

Jörgen Strand Larsen staat er goed op in het buitenland. De aanvaller van FC Groningen werd al langer in verband gebracht met Bologna, maar inmiddels zouden ook Besiktas en Strasbourg oren hebben naar een samenwerking met de doelpuntenmaker. De Trots van het Noorden wil hem alleen laten gaan voor de hoofdprijs.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen