Ihattaren zet stap in hiërarchie bij Ajax: "De klasse druipt ervan af"

24 juni 2022 – Mohamed Ihattaren heeft indruk gemaakt op Alfred Schreuder. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler mocht afgelopen seizoen meespelen in de bekerfinale, maar kwam verder niet in actie voor Ajax. Nu lijkt hij in de hiërarchie gestegen te zijn. De voetballer is overgeheveld naar de eerste kleedkamer van de selectie.

Ihattaren zet stap in hiërarchie bij Ajax: "De klasse druipt ervan af"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Uit alle testen die Ihattaren tot dusver heeft gedaan, blijkt dat hij heel fit is en zo ziet hij er ook uit. Dat is hartstikke goed", wordt Schreuder geciteerd door De Telegraaf. "Topfit word je pas als je veel gaat spelen. Hij is nu fit en gaat de voorbereiding in, waarin hij minuten moet gaan maken, want hij heeft lang niet gespeeld. Maanden op niveau spelen en fit blijven, vraagt een routine in zijn leven en dat is voor Mo een heel mooie uitdaging. Hij zit in kleedkamer 1. Dus dat is voor hem al een mooie stap."

De trainer kende Ihattaren niet persoonlijk, maar weet dat de voetballer de afgelopen maanden meerdere keren bestempeld werd als 'lastige jongen'. Schreuder kan daar niets mee. "Ik wil er zo neutraal mogelijk in zitten, de dingen ervaren hoe ze zijn. Wat andere mensen vinden, is voor mij onbelangrijk. Ik vind Ihattaren een ontzettend mooi project en het is duidelijk waarom Ajax hem destijds heeft gehaald."

De oefenmeester hoopt dat het talent zijn oude niveau weer aan kan tikken. Hij ziet de potentie van de speler. "Hij is een extreem talent, was op jonge leeftijd al zó goed en brak door bij PSV. De opdracht is nu zijn eigen gevoel te volgen en ook 'nee' te zeggen tegen de vele mensen die iets van hem willen. Als hij er met mij over wil praten, kan dat altijd. De klasse druipt ervan af."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd