DONE DEAL! Lammers moet Heracles terug naar Eredivisie helpen

25 juni 2022 – Heracles Almelo heeft John Lammers gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer. De 58-jarige oefenmeester tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een derde jaar. Lammers moet de Heraclieden na de degradatie terug zien te krijgen in de Eredivisie.

DONE DEAL! Lammers moet Heracles terug naar Eredivisie helpen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Heracles Almelo behoort in de Eredivisie. Samen met iedereen die deze mooie club een warm hart toedraagt gaan we er alles aan doen om een terugkeer op het hoogste niveau te bewerkstelligen", aldus Lammers op de clubwebsite. Ook technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij. John is voor ons de meest aangewezen persoon om samen met zijn staf en spelersgroep ons terug te brengen naar de Eredivisie."

Eigenlijk zou Heracles dit seizoen in zee gaan met Carlos Vicens. De 39-jarige Spanjaard werd een tijdje terug al voorgesteld als de nieuwe eindverantwoordelijke in het Erve Asito. Er ging echter alsnog een streep door zijn stap van Manchester City naar Heracles. Door de degradatie van de club uit Almelo gingen beide partijnen met elkaar in gesprek. Vervolgens werd besloten alsnog af te zien van de samenwerking.

Nu is het dus aan Lammers om Heracles zo snel mogelijk weer uit de Keuken Kampioen Divisie te krijgen. Hij werkte als hoofdtrainer al bij Excelsior, FC Eindhoven, Jong Vitesse en het Noorse Esbjerg fB. Daarvoor wij hij werkzaam in de jeugd van Willem II en Feyenoord. Heracles begint het nieuwe seizoen op vrijdag 5 augustus met een pittige thuiswedstrijd. ADO Den Haag komt namelijk op bezoek.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd