Interessante optie valt af voor Ronaldo: "Niets waar van geruchten"

25 juni 2022, 18:50

Cristiano Ronaldo vertrekt deze zomer níét naar Bayern München. De afgelopen dagen leek een toptransfer plots in de maak, met de Portugees als opvolger van de vertrekkende Robert Lewandowski. Sportief directeur Hasan Salihamidzic heeft echter al snel een einde gemaakt aan die geruchten. 

Salihamidzic zocht de Duitse pers op om de geruchten te ontkrachten. "Cristiano Ronaldo is een topspeler met een geweldige loopbaan. Maar niets is waar van de geruchten die nu rondzingen", was hij duidelijk in gesprek met Sky Deutschland.

Ronaldo zou volgens verschillende Duitse media overigens wel zijn aangeboden bij Bayern. Het bestuur besloot echter al snel dat zijn komst geen optie was. Eerder deed de club met de komst van Sadio Mané al een toptransfer, terwijl ook Ajacieden Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui Der Rekordmeister kwamen versterken.

Vertrekwens

Zowel Ronaldo als Erik ten Hag heeft uitgesproken een samenwerking bij Manchester United aan te willen gaan. Toch namen de geruchten over een vertrek de afgelopen dagen sterk toe. Volgens het Portugese Record denkt de aanvaller dat de club niet de versterkingen kan doen die nodig zijn om titelkandidaat te worden, terwijl het Italiaanse La Repubblica schreef dat Ronaldo zichzelf juist niet in de speelwijze van Ten Hag ziet passen.

Uiteraard is het afwachten in hoeverre deze geruchten waar zullen blijken. Vooralsnog is Ronaldo speler van Manchester United en is met Bayern München de meest serieuze kandidaat om hem vast te leggen afgehaakt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen